Jobba på kollo/läger

Under några intensiva sommarmånader erbjuder KFUM Örebro lägerverksamhet för många hundratals barn.

  • På Kilsbergsgården utanför Örebro bedrivs kolloverksamhet för barn i åldern 8-12 år.
  • På Klackagården utanför Nora bedrivs 3 perioder kollo för barn i särskolans åk 4 till gymnasiesärskolans åk 4, samt 1 period för barn i grundskolan.
  • På vårt friluftsområde Hästhagen på väster i Örebro bedrivs dagläger.

Vi söker varje sommar personal till flera olika kollo- och lägeruppdrag. Du kan läsa mer om vilka uppdrag som finns att söka på respektive gård sommaren 2018 via länkarna nedan.

Sommarjobb för dig som är minst 20 år

På nedanstående länkar ser du vilka uppdrag som finns att söka på Klackagården och Kilsbergsgården. Du ansöker sedan via formuläret längst ned på sidan. Det är fullt möjligt att söka flera olika tjänster, och det är då möjligt att bli kallad till flera olika intervjuer.

Feriepraktik

På fler av våra kollon och läger kan du som är skriven i Örebro kommun och går ut årskurs 9 eller årskurs 1 eller 2 i gymnasiet,  söka feriepraktik via Örebro kommun. OBS! För att ha chans att få feriepraktik hos oss måste du ansöka både till Örebro kommun (via deras webbplats) och oss på KFUM Örebro (via formuläret nedan).

Mer information om feriepraktik hittar du här

Ansökningsformulär till både sommarjobb och feriepraktik

Fält märkta med * är obligatoriska att fylla i.

För störst chans till jobb bör du bifoga både CV och personligt brev. När du skickat in ansökan får du en berkäftelse på att vi mottagit den till den e-post du angivit.

Föreningens telefon: 019-6110498
Föreningens epost: kfum@kfumorebro.org
Besöksadress/Postadress Lertagsgatan 2, 703 47 Örebro
Logga in