Jobba hos oss!

KFUM Örebro söker verksamhetsutvecklare, 75%

KFUM Örebro är en av Örebros ledande ungdomsföreningar och vi bedriver vår verksamhet genom bland annat idrottsföreningar och kollo- och lägerverksamhet. Vi äger två lägergårdar, driver aktivitetsområdet Hästhagen samt är en av huvudmännen i Örebros ungdomsarena Tegelbruket. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet för att kunna erbjuda Örebros barn och ungdomar ett bra utbud av aktiviteter utifrån vår värdegrund uppbyggd på glädje, utveckling och gemenskap.

Vi söker nu dig som vill hjälpa oss att vidareutveckla fritidsklubben ”TB Kidz” i Tegelbruket, samt vår sommarverksamhet i Hästhagens aktivitetsområde.

Fritidsklubben bedrivs för 10-12 åringar inom Örebro kommun under eftermiddagstid och utgår ifrån Tegelbrukets lokaler. Tjänsten innefattar såväl planering som genomförande och bemanning av verksamheten och erbjuder mycket utrymme för kreativitet.

Tjänsten består även av ansvar för den verksamhet vi bedriver i Hästhagen sommartid, både dagläger-verksamhet för barn samt drift av aktivitetsområde med såväl kiosk som äventyrsgolf, kanotuthyrning, skol- och företagsevent, med mera. Hästhagens verksamhet växer för varje sommar och i denna tjänst är du ansvarig för att fortsätta driva utvecklingen av verksamhet och lönsamhet. Du förväntas planera och genomföra sommarverksamheten, vilket innefattar såväl anställning och arbetsledning av sommarpersonal som marknadsföring av aktiviteter och ansvar för den dagliga skötseln.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med fritidsaktiviteter för barn och ungdomar och har jobbat med såväl planering som genförande av detta. Kunskaper och erfarenhet inom ekonomi, friluftsliv, marknadsföring, personalledning och event är meriterande. Vi tror att du som söker tjänsten är en driven, självgående och flexibel person som arbetar effektivt såväl ensam som i grupp och inte är rädd att hugga i eller att lära dig nya saker. Tjänsten innebär stort eget ansvar och det är ett plus om du har erfarenhet av ideellt föreningsengagemang.

Tjänsten är ett vikariat på 1 år från och med 2018-01-09 och anställningsgraden på 75% kan ev. ökas i form av timarbete. Körkort är ett krav. Oregelbunden arbetstid.

Ansökan i form av personligt brev och CV skickas till kfum@kfumorebro.org, frågor besvaras antingen via mail eller av kansliet på telefon 019-6110498.

Rekrytering sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

 

Föreningens telefon: 019-6110498
Föreningens epost: kfum@kfumorebro.org
Besöksadress/Postadress Lertagsgatan 2, 703 47 Örebro
Logga in